Torsdagtreff med servering fra 3. september

Fra og med første torsdag i september blir det ukentlige torsdagstreff utenfor Tyrigava. Dette i tillegg til de vante tirsdags- og onsdagssamligene. Målet er å skape et treffpunkt for eiere av europeiske og japanske biler.

Det hele startet med en rask melding på Facebook i begynnelsen av august for å lodde stemningen for en tredje ukentlig treffdag. Torsdagen etter hadde det samlet seg mer enn tretti biler utenfor Tyrigrava. Og uken etter hadde antallet biler steget til over hundre.

Bak initiativet står blant annet bilentusiastene Jan Arvid Wisløff og Aleksander Stark. De så nemlig for seg å bruke torsdagen til å gi de europeiske, japanske og øst-europeiske bilene en sjanse til å vise seg frem og bli en enda større del av motormiljøet på Tyrigrava.

Med bakgrunn i suksessen blir det nå lagt til rette for utendørsservering tre dager i uken.

Mer enn hundre biler samlet seg utenfor Tyrigrava siste torsdag i august – nå blir dette et fast skue hver torsdag denne høsten. Foto: Aleksander Stark

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *