Parkering langs veien

I går var det veldig fullt på Tyrigrava, og som vanlig mange fine biler.

Ikke alle fikk plass på parkeringen. Mange måtte parkere langs veien og biler måtte flyttes.

Selv om ting løste seg etter hvert så håper vi at dere i første omgang forsøker å plassere bilene slik at flest mulig får plass på parkeringen. Da er vi ett steg videre, men hvordan vi skal løse dette når det er fullt på parkeringen er ikke enkelt.

Politiet har opplyst om at det er ulovlig å parkere langs veien utenfor Tyrigrava, og verre blir det når annen trafikk blir forstyrret eller hindret av parkeringen langs veien.

Vi ber om litt hjelp og forståelse for at vi i fellesskap må løse dette.

5 kommentarer til «Parkering langs veien»

 1. Og mindre plass blir det når dere skal ha denne uteplattingen foran.. Det hadde dere kanskje burde vurdert å droppe. Det vil sikkert være kjempefint, men det vil ta bort mange plasser for bil

 2. Sett fartsgrensen til 30 km, 1 km på hver side av Tyrigrava. Utvid veien med en meter. Da kan parkering lett gjøres uproblematisk langs veikanten. Her er det om å gjøre å legge godviljen til fra veimyndigheter og trafikkanter.

 3. Er det ikke bedere at Politiet rydder opp med sykkelistene? Var på Tyrigrava tirsd og onsdeg med mc, traff på flere sykkelister som ligger 2 og 3 ved siden av hverandre og er ikke intr å gå inn på linje, selv i svinger sykler de ved siden av hverandre, er dette lov? dette er til hinder på lik linje som å parkere langs veien.
  Sykelistene har nå fått satt ned hastigheten til 60 km/t
  Da bør de også vise litt respekt.
  Noen enige her?

 4. Hva er det som skjer på Tyrigrava, hvorfor er det så mye oppstyr akkurat nå.
  Tyrigrava er jo ikke noe verre nå en noen gang før. Nå har de fått ned farts grensa som syklistene ønska langs veien osv. Det må jo være noen med null niks interessert for stedet eller ikke skjønner seg på motorsport som prøver å ødlegge dette med trusler og bønner til de som kommer ditt, at disse må skjerpe seg. Er det virkelig så mye gærninger der ut på disse dagene. Er det ikke bedre at det jobbes for å beholde Tyrigrava og dens populæritet. Man må jo gjøre alt man kan for at flest mulig kommer ditt på disse dagene og møter likesinnende.
  Søk om dispansasjon for parkering langs gata, og søk om penger til utvidelse av mere parkering, noen må jo snart kunne stå i mot og snart ta igjen mot all den urettferdige negativiteteten dette stedet får.
  Stedet ligger langt inni skauen og langt fra byen, hva er det egentlig det står på. Får motstanderne det som de vil, blir dette karnskje et sted som folk i fremtiden ikke kommer til.

 5. Jf. Trafikkreglende er det parkering forbudt i veibanen på forkjørsvei med fartsgrense høyere enn 50km/t akkurat som situasjonen er ved Tyrigrava, dvs. problemet med parkering kan enklest løses ved at vi motorfolket også går inn for at gamle mossevei blir 50 sone! Hva er viktigst, å ha plassen eller å kunne kjøre ørlite fortere på vei dit????

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *